E-Learning Examentraining

Uitvoerende werknemers moeten over het diploma Basisveiligheid VCA beschikken als zij werken op een locatie waar een VCA-certificaat verplicht is. Voor Leidinggevenden geldt in dat geval dat zij op dergelijke locaties in bezit moeten zijn van het diploma Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCA (VOL-VCA). Hiervoor heeft MARVEL een E-learning cursus.

 

Examentraining op de computer:

U wilt u VCA diploma behalen maar hebt geen tijd om een cursus te volgen. Dan is de VCA examentraining van MARVEL echt iets voor u. Hiermee kunt u op elk gewenst moment uw kennis van de stof toetsen. U kunt dit in combinatie met een volledig e-learning pakket af nemen of u leert de stof uit het VCA boek. In beide gevallen bent u aan het eind verzekerd van een optimale voobereiding.

De examentraining is ook uitermate geschikt voor mensen welke een VCA herhalingsexamen gaan doen.
Het geeft u dan snel inzicht in welke hoofdstukken u nog eens goed moet doornemen. Bovendien kunt u weer wennen aan de vraagstelling.

De examentraining bestaat uit twee onderdelen. U begint met de stof per hoofdstuk te toetsen. Deze vragen geven u een helder beeld van uw kennisniveau van het desbetreffende hoofdstuk. Hierna kunt u een oefenexamen doen welke gelijk is aan het echte examen.

Wanneer u het oefenexamen met goed gevolg hebt doorlopen kunt u gebruik maken van een van de vele inloopexamens bij u in de buurt. Dit kan MARVEL uiteraard ook voor u verzorgen.

Voordelen:

  • Leren wanneer U wilt
  • Zekerheid
  • Oefening in de stijl van het echte examen
  • Leuk om te doen
  • Meer inzicht in de stof
  • Het is mogelijk de cursus in delen uit te voeren
  • Moeilijke hoofdstukken kunnen opnieuw behandeld worden.

Kosten

De kosten van de cursus hangen onder meer af van het aantal cursisten, het al dan niet ontvangen van een cursusboek en het via MARVEL boeken van het examen. Omdat de mogelijkheden met E-learning zeer uitgebreid zijn vragen wij u contact op te nemen indien u interesse heeft.

E-learning kan voor meerdere medewerkers tegelijk worden aangevraagd.

Meer info ?

Download hier examentraining PDF

Bent u geïnteresseerd of wilt u gelijk met de cursus starten, reageer dan direct via het reactieformulier of neem contact met ons op.