Opleidingen en trainingen: Automotive trainingen, werken met heftrucks, reachtrucks en verreikers

De trainingen voor bedrijven die werkzaamheden uitvoeren met verreikers, heftrucks en kranen zijn een noodzaak voor veilig werken..

Medewerkers van bedrijven die dergelijke werkzaamheden uitvoeren dienen in het bezit te zijn van een gerichte opleiding waarin de risico's aan bod komen. Medewerkers dienen met de bediening ervan vertrouwd te zijn. Zij dienen tevens te beschikken over een voldoende mate van deskundigheid. Na het volgen van deze opleiding voldoen de cursisten aan deze voorwaarden.

Informatie over de automotive trainingen van MARVEL

MARVEL voert een breed scala aan opleidingen. Een selectie is opgenomen op de website. Voor de trainingen wordt gebruik gemaakt van de trucks van de onderneming zelf.

Doelgroep, doelstelling en toelating

Voor de training is geen vooropleiding vereist. Voor herhalingsopleidingen is de basisopleiding een vereiste. Doelstelling is het kennisniveau op peil te brengen en de vaardigheid met de bedrijfsmiddelen te vergroten.

In de opleiding komen niet alleen de technische en praktische kanten van veiligheid aan bod, maar ook de manier waarop informatie met elkaar moet worden afgestemd.

Richtlijnen, docenten en documentatie

Ervaren, deskundige en praktijkgerichte docenten die op een interessante en interactieve wijze de lesstof behandelen en daarbij gebruik maken van praktijkgerichte opdrachten en concrete voorbeelden. De cursus wordt gegeven aan de hand van een cursusboek.

Certificering en Werkwijze

Alle cursisten sluiten deze cursus af met een examen. Bij voldoende resultaat ontvangen de deelnemers het certificaat en een veiligheidspas op creditcardformaat.

Informatiebladen

Hieronder treft u de informatiebladen van de opleidingen aan.