Opleidingen en trainingen, verzekering van succes nu en de toekomst

MARVEL verzorgt op regelmatige basis diverse opleidingen en trainingen. Deze kunnen op locatie (zogenaamd in company) of bij open aanmelding (vrije inschrijving) worden verzorgd.

De opleidingen en trainingen van MARVEL omvatten veiligheidstrainingen, trainingen gericht op de gehele organisatie (klantgerichtheid, time management) en een aantal specifieke branchegerichte instructies. De op-maat trainingen en instructies kunnen zijn gericht op een breed scala van onderwerpen.

Informatie over de trainingen van MARVEL

Op de website geven we algemene informatie over de trainingen. U vindt hier specifieke informatie over de trainingen, die ook als acrobat reader PDF blad zijn te downloaden. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of een reactie sturen. MARVEL levert opleidingen voor ondernemingen met een personeelsbestand tussen de 1 en 400 man. Wij zijn ook u graag van dienst.

Soorten opleidingen

MARVEL biedt opleidingen aan op het gebied van ARBO, VCA, bedrijfshulpverlening (BHV en BHV herhaling), automotive (waaronder heftruck en verreiker opleidingen) en veilig werken langs de weg. Daarnaast zijn er op-maat mogelijkheden voor onderwerpen als klantgerichtheid en groepsgewijze trainingen.

Overzicht opleidingen

Op de overzichtspagina staat per onderwerp de relevante opleidingen aangegeven.

Klik hier om meer informatie te krijgen over deze opleidingen.