Vacatures in de installatiebranche

Vacatures

Ligt uw hart en verstand bij de installatietechniek, maar bent u nog op zoek naar een baan? Door jarenlange ervaring kan MARVEL bemiddelen bij het vinden van een baan. Op dit moment staan de volgende vacatures open:


  • Service en onderhoudsmonteurs

  • Allround loodgieters

  • Calculators

  • Elektriciens

  • Enz.Het complete overzicht van de openstaande vacatures

Om te kunnen reageren en in aanmerking te komen voor een vacature heeft u een profiel bij MARVEL nodig. Met een profiel bent u zichtbaar voor de bedrijven, zij kunnen uw profiel in zien. Ook is het voor MARVEL eenvoudiger u te koppelen aan een vacature. Om een profiel aan te maken gaat u naar: Profiel aanmaken kandidaten

LET OP! Bedrijven en zzp-ers moeten zich aanmelen als bedrijf: Profiel aanmaken bedrijven

Kandidaten die al een profiel hebben bij MARVEL kunnen deze compleet maken (indien dit nog niet gebeurd is). Inloggen om u profiel in/aan te vullen.

Het is belangrijk dat uw profiel volledig is ingevuld. Een volledig ingevuld profiel kan bijdragen aan een effectieve zoektocht naar een baan. Zowel bedrijven als kandidaten hebben een profiel bij MARVEL. Bedrijven zoeken in de database van kandidaten. Dit gaat geheel gecensureerd. Bedrijven krijgen een CV te zien zonder namen, nummers en adressen.

Wanneer u nog vragen heeft kunt u contact met ons opnemen.