Think before you print!

Think before you print!


 


Wij bij MARVEL zijn ons zeer bewust van de natuur. In ons kantoor in Groningen staan meerdere grote groene planten, hier genieten wij elke dag van. Het klikken op de print knop is zeer gemakkelijk, echter is niet iedereen zich volledig bewust van de gevolgen. In de hele wereld wordt zeer veel papier verspilt. Door te bezuinigen op papier hoeft er minder papier geproduceerd te worden en daardoor zullen er ook minder bomen worden gekapt. Weet u hoeveel u geprint heeft de laatste maand?


 


Natuurlijk maakt 1 print op zichzelf geen verschil, maar om collectief te bezuinigen op papier moet er bij het individu begonnen worden. Dus als de gewoonte van printen afgeleerd kan worden, zodat alleen de belangrijke mails/documenten geprint worden, heeft dit een positieve impact op de natuur. Zo redden we als collectief niet alleen de natuur voor onze generatie, maar ook de generaties die daar op volgen voor onze kinderen en kleinkinderen. Hoe meer mensen zich bewust zijn van de gevolgend en dus minder printen, hoe beter het is voor het milieu. Bedenk daarom van te voren of het echt noodzaak is om het betreffende te printen. Think before you print!


 


 


MARVEL biedt ondersteuning met het verkrijgen van milieumanagementsystemen zoals de NEN ISO 14001. Zo draagt MARVEL ook buiten haar eigen organisatie bij aan een beter milieu, want u weet: Een beter milieu begint bij jezelf!