Open inschrijving voor B-VCA / HH / VOL-VCA / HH 26 en 27 juni 2008

Helaas is er geen mogelijkheid meer om u op te geven voor 26 en 27 juni 2008. Deze dagen zijn volgeboekt. Voor groepen vanaf 7 personen bestaat nog wel een mogelijkheid. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen op 0592-278222.

Op 8 en 9 september 2008 bieden wij u de mogelijkheid om via individuele inschrijving de opleiding B-VCA/VOL-VCA en de Herhalingen te volgen.

Regelmatig biedt MARVEL herhalingsopleidingen aan op het gebied van ARBO en veiligheid. Deze worden zowel aan-huis of incompany, als bij open inschrijving gegeven. Open inschrijvingsopleidingen vinden plaats in Annen.

Iedere maand biedt MARVEL u de mogelijkheid om u via open inschrijving aan te melden voor het volgen van VCA opleidingen.

Heeft u nieuwe medewerkers die nog niet in bezit zijn van een geldig certificaat of verlopen de certificaten binnenkort? Neem voor meer informatie contact op met MARVEL op telefoonnummer 0592-278222.

MARVEL heeft een ruim pakket aan opleidingen, bijvoorbeeld: heftruckchauffeur, Veilig werken langs de weg, BHV opleidingen en BHV herhalingsopleidingen.