MARVEL Webshop online

Procesverbeteringen bij MARVEL

In september 2009 is het in eigen beheer ontwikkelede CMS systeem van MARVEL vervangen door een op maat ingericht systeem. De invoering van het nieuwe CMS systeem is in september 2009 gestart.

Beoogde verbeteringen

Het nieuwe CMS systeem (customer management system) is een alomvattend systeem dat zowel CMS, ordermanagement, procesbewaking en de financiŽle administratie omvat.

De verbeteringen die we voor onze relaties voor ogen hebben zijn legio, een beter ordermanagement, periodieke informatieverstrekking, bewaking van certificaten en acties, registratie van cases t.b.v. IT, het bewaken van de opleidingsdatabase.

De webshop

In juni is gestart met het opzetten van de webshop. In de webshop worden artikelen opgenomen die voor de eenvoudige bewaking en registratie via de website besteld kunnen worden. Het gaat dan om :

  • MARVEL Updateservice - Normen (Gustav Ende calculationsstafeln)

  • MARVEL training - BHV

  • MARVEL training - E-learning VCA basis

  • MARVEL training - E-learning VOL VCA

  • MARVEL training - Cursusboeken VCA

  • VCA : Het SSVV Veiligheidspaspoort VCA

  • MARVEL IT - Trend micro producten beveiliging IT


Het orderproces

Nadat u uw bestelling hebt ingegeven kunt u uw persoonlijke gegevens invoeren. U ontvangt van de bestellingen een bevestiging per email.

Betaalmethodes

Op dit moment ondersteunen we betaling door ontvangst van een faktuur, of betaling door automatische incasso. Indien u kiest voor betaling middels incasso, welke plaats zal vinden na verzending of uitlevering van de goederen, dient u uw bankgegevens in te voeren.

Voor betaling door middel van incasso wordt een korting geboden op de orderkosten.

Uw ervaringen - stuur een reactie

Natuurlijk staan in de webshop niet alle artikelen van MARVEL. We ontvangen graag uw ervaringen met de shop, en verder kunt u een reactie vinden indien u meer maatwerk verlangt bij het afronden van uw bestelling.

De webshop is gekoppeld aan het nieuwe CMS systeem dat in de loop van dit jaar is ingevoerd.