MARVEL E-learning VCA geeft impuls aan "Lean Learning"

Lean Learning


Lean Learning, een begrip dat we zelf hebben bedacht. In tijden waarin we alert zijn op kosten en baten proberen we zo effectief mogelijk leermiddelen aan te bieden. De E learning modules van MARVEL zijn hier een voorbeeld van.


Ipad Iphone en PC als middel


Onze Elearningmodules kunnen worden gebruikt op alle platforms. Op korte termijn wordt aan de modules ook de optie om de tekst voorgelezen te krijgen toegevoegd. Een extra pré voor cursussen van mensen die niet echt "studiebollen" zijn of moeite hebben met het leren en/of lezen.


Kostenbewust


Doordat de training ook buiten kantooruren kan worden gedaan en het examen in de regio van de woonplaats van de medewerker wordt georganiseerd worden met e-learning geweldige resultaten behaald in efficient werken en leren.


Voortgangsrapporten en examens


De voortgang van cursisten wordt bewaakt en voordat het examen wordt aangemeld wordt gecontroleerd of de cursist het materiaal heeft doorgenomen. MARVEL regelt natuurlijk ook het examen op een lokatie dichtbij.


Proefexamens


Ook proefexamens kunnen worden gevolgd via de Elearningmodule. Zo worden ook klassikale en in-company opleidingen verder ondersteund.


Geïntereseerd ?


Kijk voor meer info op onze website. Productinformatie vindt u hier


 


MARVEL - Progress for partners and clients