LMRA (Laatste Minuut Risico Analyse)

LMRA Pas

MARVEL komt met een handige LMRA controle pas op creditcard formaat. Er bestaat al een LMRA pas, echter is deze te groot en onhandig om mee te nemen. Daarom heeft MARVEL besloten om de pas te verkleinen, hij past nu makkelijk in u portemonnee.

Inhoud

Met de LMRA pas kunt u op het laatste moment nog controleren of het werk wat u gaat uitvoeren veilig genoeg is. Aan de hand van de pas beoordeelt u, treft u maatregelen en onderneemt u actie ten behoeve van het ?risicovol? werk. Aan de achterzijde van de pas vindt u een aantal vragen die u helpen om bovenstaande stappen te doorlopen.

De VCA 2008 5.1 stelt:

VCA 2.3 "worden LMRA's (last minute risico inventarisaties) uitgevoerd voor aanvang van de werkzaamheden".

Waarbij er een procedure instructie dient te zijn voor het uitvoeren van LMRA's. De LMRA pas is hiervoor een hulpmiddel.

Aanvragen

De LMRA pas is geheel kosteloos aan te vragen via onze webshop onder het kopje veiligheid. U kunt de pas ook via het reactieformulier opvragen. U zult de pas in een pdf bestand ontvangen. Mocht u één of meerdere kant en klare passen willen bestellen, neem dan contact met MARVEL op. (de kant en klare passen zijn niet kosteloos).