Leveringsprocedure E-learning trajecten

Vervolgens ontvangt u de volgende werkdag uw inloggegevens per email.
Deze inloggegevens zijn strikt persoonlijk, ze worden gekoppeld aan uw gegevens en geven (indien van toepassing) toegang tot het examen.

Wanneer u door omstandigheden niet in staat bent om deel te nemen aan het examen vragen wij dan ook dit in een vroeg stadium door te geven.

De tijdsduur van toegang tot de e-learning producten is beperkt tot maximaal 1 maand.
Het aantal inlogmomenten en computers waarvan wordt ingelogd is vrij maar wordt door MARVEL gecontroleerd. Dit wordt gedaan om u op een goede manier te kunnen begeleiden en misbruik te voorkomen.

Marvel behoudt zich ten allen tijde het recht uw de toegang te ontzeggen wanneer er sprake is van enige vorm van misbruik.

Met Examen

Indien u het traject inclusief examen heeft besteld. Zal 1 van onze medewerkers na versturen van de inloggegevens contact met u op nemen over mogelijke examenlocaties en data. Dit examen kan vanaf acht aanmeldingen bij u op het bedrijf. Neem hierover alvorens over te gaan tot aankoop contact op met MARVEL. U bent op die manier verzekerd van de meest actuele en scherpe aanbieding.

Met boek

Indien u het traject inclusief boek heeft besteld zal deze op dezelfde dag worden verstuurd als de inlogcodes. Deze worden verstuurd naar het opgegeven adres bij de bestelling van het product. Dit product is uw eigendom en blijft ook daarna in uw bezit. Dit is een belangrijk naslagwerk, die u in de toekomst vaak zult raadplegen voor belangrijke veiligheidsaspecten in de werkomgeving.