KOMO INSTAL BRL 6000, kosteloos PDF hulpmiddel interne audits.

KOMO INSTAL BRL 6000


 


In de MARVEL webshop is het kosteloze hulpmiddel voor de verplicht interne audit te bestellen. Het betreft hier een PDF document. Dit hulpmiddel helpt uw bedrijf bij het verzorgen van de interne audit. De meeste BRL 6000 gecertificeerde bedrijven hebben het kosteloze hulpmiddel al ontvangen. Mocht uw bedrijf deze nog niet bezitten dan kunt u deze aanvragen op de webshop, of u kunt een reactie sturen op de website.


 


Per juli 2013 is de nieuwste BRL 6000 versie uitgegeven. Vanaf dat moment zijn BRL 6000 gecertificeerde bedrijven verplicht een interne audit uit te voeren en te voldoen aan de aangescherpte eisen rond de vakbekwaamheid van de medewerkers. Aanleiding voor deze aanpassingen zijn de wijzigingen in het bouwbesluit 2012. Klik hier voor meer informatie over de KOMO INSTAL BRL 6000


 


Interne audit


 


Het uitvoeren van interne audits is voor bedrijven met een NEN ISO 9001, VCA, of NEN ISO 14001 systeem al een bekend onderwerp. Echter veel BRL gecertificeerde bedrijven hebben nog niet de knowhow om dergelijke audits zelf uit te voeren.


 


PDF versie


 


In onze webshop vindt u een kosteloos hulpmiddel voor het uit te voeren van de interne audit als PDF bestand.


 


Wij bevelen aan dit hulpmiddel te bewaren in uw handboek. Het PDF document stelt MARVEL kosteloos ter beschikking voor eigen gebruik. U mag dit model overnemen, aanpassen of gewoon gebruiken.


 


Excel versie


 


Er is ook een Excel variant van dit document. Het Excel bestand is in onze webshop te koop voor €25,00 exclusief BTW. In het Excel document kunt u uw logo verwerken of kleine bedrijfsgerichte aanpassingen doorvoeren. Ook kunt u hierin direct uw digitale verslaglegging doen.


 


MARVEL - improvements for your business