HBO WO Stagair Afstudeerder interne automatisering

Afstuderen - Afstudeerstage bij MARVEL

WO - HBO stage lopen en afstuderen, het vinden van een stage voor je afstuderen is een lastige zaak. Een goede stageplaats, op de juiste plek is belangrijk om met plezier je afstudeeropdracht te kunnen afronden.

MARVEL biedt al gedurende meerdere jaren een afstudeerplek en stageplaatsen aan WO en HBO studenten. Van de stagaire wordt zelfstandigheid, inzet, humor en zakelijke professionaliteit verwacht. Voor de afstudeeropdracht die nu is opgesteld dient de stagiair affiniteit met kantoorautomatisering te hebben en kunnen omgaan met procesmatig denken.

De student zal zelfstandig werken, en de huidige processen, welke in taal zijn vastgelegd, verder uitwerken en automatiseren in ons systeem.

De Stageplek

Je krijgt een eigen werkplek, met toegang tot ons netwerk vanaf thuis. Er wordt een stage vergoeding betaald. Er wordt van je verwacht dat je minimaal vier dagen per week op je stage aanwezig bent.

Voor wie?

Deze afstudeerstage is met name geschikt voor een stagair die actief wil worden in de zakelijke dienstverlening, of een carriere in de ICT ambieert. Studenten uit Groningen en Assen hebben de voorkeur. Tijdens de stage zul je ook veel leren over hoe zakelijke dienstverlening in elkaar zit. Het is een goede voorbereiding op de volgende stap na je stage, het vinden van een baan.

Na je afstudeerstage

Na het uitvoeren van de stage heb je een bijdrage geleverd aan de dienstverlening van MARVEL, en heb je zelf meer geleerd over de werkwijze bij een adviesbureau met een breed activiteitenpakket.

Werken bij MARVEL - een bijbaan

Studenten welke met succes een stage bij MARVEL hebben gelopen en waarbij wederzijds de samenwerking als positief is ervaren wordt een aanbod gedaan voor (partime) dienstverbanden.