Gustav Ende - Direct bestelbaar bij MARVEL

Na herhaaldelijk leveringsproblemen bij bestellingen van de norm Gustav Ende - Calculatietabellen (kalkulationstafeln) voor verwarmings-, luchtbehandelings-, en sanitaire installaties in boekvorm en op cdrom, een duitstalige norm heeft MARVEL acties genomen om de norm met een kortere levertijd te kunnen leveren.

MARVEL heeft voor relaties met de updateservice een leveringsafspraak gemaakt met de drukker - leverancier in Duitsland.

Voorheen werd deze norm besteld bij een leverancier in Nederland. Met deze nieuwe afspraak wordt de levertijd verkort van twee maanden naar ongeveer twee weken.

Voor meer informatie of een bestelling kunt u contact met ons opnemen. Voor relaties van de MARVEL updateservice geldt, dat ze de norm eenvoudig kunnen opnemen in de beheerde documenten. De Gustav Ende norm is een duitstalige norm, verkrijgbaar op CD en in boekvorm.

Op 1 april 2011 is de Gustav Ende vernieuwd, deze vernieuwde norm is alleen in boekvorm verkrijgbaar. De Gustav Ende CD is niet meer leverbaar. Het Gustav Ende boek kunt u bestellen in onze webshop.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 0592-278222