Elearning nu ook via de webshop online te bestellen

Elearning nu ook online te bestellen


Elearning van MARVEL is nu ook online via de webshop te bestellen. Via de marvel webshop zijn VOL VCA, Basis VCA en VOL en Basis VCA examentraining (allen online via ons elearningsysteem) te bestellen. Wij zorgen er dan voor dat de cursus op korte termijn geactiveerd wordt. Om elearning te bestellen klikt u Elearning MARVEL direct bestellen


 


Bestellen elearning voor bedrijven en resellers


Met de uitbreidingen van onze portaalpagina zijn een aantal extra verbeteringen doorgevoerd. Zo kunt u als bedrijf, na acceptatie door MARVEL, zelf binnen het elearning systeem cursussen aanmaken en cursistgegevens invoeren.


De op deze manier aangemaakte cursisten zijn ook te volgen. Dat wil zeggen dat vanuit uw eigen omgeving te zien is of de medewerkers al zijn ingelogd, en hoe ver ze met de cursus zijn.


 


Resellers


Voor resellers is de mogelijkheid toegevoegd aan cursisten een referentie toe te kennen, zodat ook te zien is bij welk bedrijf of welke opdracht de cursist hoort. 


 


Online examen VOL VCA of Basis VCA boeken


Op korte termijn wordt voor relaties de mogelijkheid gecreeerd online het examen in te boeken, zodat het ook mogelijk is medewerkers direct voor een examen aan te melden.


   • Meer info :


Meer informatie over Trainingsproducten van MARVEL klik hier


Meer informatie over Elearning klik hier