Collegiale inlening en uitlening, goed voor uw rendement

EfficiŽnt, effectief en kostenbesparend

Collegiaal in- en uitlenen heeft vele voordelen, de belangrijkste is de kostenbesparing: je kunt namelijk de personeelskosten beperken. Verder zijn er nog andere voordelen:

Werkgever:

Voorkomen van omzetverlies, behoud vakmanschap voor eigen bedrijf, bevordering vakmanschap, niet verplicht inlener vaste baan geven, benutten van vakmanschap binnen de sector, extra kansen door samenwerking en snel meer of minder personeel (flexibiliteit).

Werknemer:

Behoud werk, behoud salaris, verhoging marktwaarde, blijft in dienst van het eigen bedrijf, verbreding van vakmanschap en in de running blijven.


MARVEL en collegiaal in- en uitlening

Al tien jaar houdt MARVEL zich als extern bureau bezig met collegiale in- en uitlening. MARVEL als extern bureau brengt vele voordelen met zich mee:

- Alle partijen sluiten een raamovereenkomst af met MARVEL waarin aansprakelijkheden en concurrentiebedingen zijn vastgelegd.
- De financiŽle afhandeling gebeurt via vaste afspraken op vaste momenten via MARVEL.
- Aan de basis voor de samenwerking ligt een duidelijk contract en geen los-vast afspraken met collega?s.
- Het contract omvat ook afspraken omtrent het verbod op het doen van aanbiedingen voor werk aan ingeleende medewerkers.

Ben je op zoek naar een inlener of heb je een uitlener die je graag wilt plaatsen? Of wil je meer informatie over collegiale in- en uitlening, neem dan contact met ons op.