Wat doet MARVEL

MARVEL zoekt voor installatiebedrijven monteurs. Meerdere aangesloten bedrijven plaatsen hun vacatures bij MARVEL en zoeken zo gemotiveerde deelnemers. MARVEL is geen uitzendbureau, u komt in dienst van het bedrijf zelf. In sommige gevallen wordt eerst een voorloopcontract afgesproken. Dit is een proefperiode waarna u in dienst gaat bij het bedrijf zelf. MARVEL Personeel helpt je aan een vaste baan, met vaste collega's in dienst bij een installatiebedrijf.

Herken de vakman

MARVEL is met name actief in de vakbekwame branches. Vakmensen die werk zoeken of zich oriënteren op een andere baan kunnen zich kostenloos inschrijven. De technische en vakbekwame beroepen (Bouw, afbouw, montage, installatietechniek) zijn de beroepen waarbinnen MARVEL Personeel actief is (bouw- en aanverwante industrie).

Vacatures

Momenteel zijn de volgende vacatures beschikbaar

Schrijf je in bij MARVEL!

Geïnteresseerd in een nieuwe of andere (vaste) baan? MARVEL zoekt installatiemonteurs, zowel op uitvoerend gebied als in de werkvoorbereiding en op het leidinggevende vlak. MARVEL is actief in de noordelijke provincies. Je kunt eenvoudig een CV uploaden zodat we kunnen kijken of er een geschikte plek voor je is.

Hoe werkt het?

Schrijf je in en geef aan op welke gebieden je specialist bent. Wanneer er een “match” is, wordt je voorgesteld aan het bedrijf waar we mogelijkheden zien. Eerst overleggen we de opties met je.
Inschrijven is kosteloos, snel en eenvoudig. Ook kun je je CV uploaden of een nieuwe aanmaken, die je voor al je sollicitaties kunt gebruiken. Na inschrijving heb je volledig inzicht in alle actuele vacatures!

Vertrouwelijkheid

Alle gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld.