Netwerk- en systeembeheer

Binnen grote organisaties wordt dagelijks netwerkbeheer en systeembeheer uitgevoerd. Er zijn altijd beheerders aanwezig die het netwerk dagelijks in de gaten houden, waardoor storingen worden voorkomen. MARVEL levert deze diensten ook voor het MKB. Het kan gaan om werkzaamheden voor enkele computers tot volledige netwerken met 50 tot 100 gebruikers.

Uw systeembeheerder

MARVEL is een volwaardige en gecertificeerde gesprekspartner voor het midden- en kleinbedrijf. Diverse professionals hebben zich gespecialiseerd én gecertificeerd om de juiste oplossingen voor deze doelgroep te realiseren. U kunt daarom met een gerust hart bij ons terecht voor uw systeembeheer op locatie en op afstand. Met beheer op afstand kan een groot deel van de soft- en hardwareproblemen opgelost worden zonder dat een bezoek aan uw locatie nodig is.

Online netwerkbeheer

24 uur per dag controle van uw netwerk tegen een vast bedrag per maand. Remmon is een dienst die systeembeheer op een andere manier regelt. Uw netwerk wordt constant in de gaten gehouden, bij problemen wordt er automatisch actie ondernomen en storingen worden vaak opgelost vóór de gebruiker het merkt.

Beheer op afstand

Omdat voor veel bedrijven het te kostbaar wordt om een systeembeheerder in te huren en op locatie te laten komen is het beheren van de werkplekken op afstand een ideale oplossing. Lees meer over systeembeheer op afstand.

Werkgebied

Veel van onze klanten zijn gevestigd in Groningen, Friesland en Drenthe. Met de huidige technische mogelijkheden is onze reikwijdte sterk vergroot.