Uw website : CMS systemen Content Made Simple

Uw eigen website, natuurlijk prachtig, maar dan moet hij bijgewerkt worden. Niets presenteert zo slecht als een site met het laatste nieuws van een lange periode geleden. Voor het actueel houden van uw website bent u afhankelijk van een websitebouwer.

Veelal wordt gebruik gemaakt van Joomla, een uitgebreid pakket dat veel mogelijkheden kent, maar niet eenvoudig door uzelf is te onderhouden.

MARVEL CMS, uw website actueel

MARVEL CMS maakt het eenvoudig om uw eigen website op een flexibele manier te onderhouden. Het modulaire karakter zorgt ervoor dat u op maat de juiste pagina's kunt aanbieden aan uw relaties.

Momenteel zitten de volgende modules in het MARVEL CMS

  • Pagina's en menu
  • Nieuws pagina
  • Reactie pagina
  • Referentie pagina

Voor het merendeel van de relaties zijn deze onderdelen voldoende. Met de wisselende paginaopmaak kunt u uw eigen huisstijl mét een eenvoudig onderhoudbare paginainhoud combineren.

Extra onderdelen nodig

Waar nodig kan middels maatwerk het voor uw website unieke en onderscheidende onderdeel worden geschreven. Deze worden als uitbreiding ter beschikking gesteld.

De opmaak van uw website

U kunt uw bestaande website laten ombouwen naar het MARVEL CMS zodat u voor een betaalbare investering uw bestaande website kunt bijhouden

Tussentijdse wijzigingen

Nieuwe producten, wijzigingen in pagina's, nieuws en actuele referentieprojecten, ze kunnen eenvoudig worden ingevoerd.